Kaposváron, a Guba Sándor utcában két személygépjármű ütközött kedd délelőtt. Az eset során személyi sérülés nem történt. A kiérkező kaposvári tűzoltók védősugár fedezete mellett kéziszerszámokkal áramtalanította a sérült gépjárműveket rendőri biztosítás mellett.

Kaposszerdahelyen, a Kossuth utcában egy kistehergépjármű hajtott árokba kedd délben, melyben csak a vezető utazott. A mentőszolgálat munkatársai a tűzoltó egység kiérkezése előtt kiemelte a könnyű sérültet az autóból. A kaposvári hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd a műszaki mentő darujával kiemelték a sérült gépjárművet az árokból.

Villanyoszlopnak ütközött és kidöntötte azt egy személyautó Somogyfajszon, a Kossuth Lajos utcában kedd délután. A marcali hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést és biztosították a helyszínt. A mentők a jármű vezetőjét kórházba szállították.


a somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételei
a somogyi katasztrófavédők felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: villanyoszlop, árok, sérül, karambol, baleset, kék hírek