Holttestet találtak kedd délután a desedai gátőrháznál. A halottat egy arra járó horgász találta meg, aki rögtön értesítette a mentőszolgálat munkatársait is. Ők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A helyszíni szemle adatai alapján idegenkezűség, illetve bűncselekmény gyanúja nem merült fel, azonban a hatósági eljárás során az ismeretlen nő személyazonosságát nem lehetett megállapítani.

Az ismeretlen női holttest festett vörös hajú, körülbelül 50 - 55 év körüli, közepesen erős testalkatú, 170 centiméter magasságú, 75 kilogramm súlyú. Fekete alkalmi nadrágot, szürke hosszú ujjú felsőt, cipzáras blézert és törtfehér színű, közepes sarokmagasságú cipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a leírás alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, jelentkezzen személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: holttest, halál, deseda, kék hírek