A rendőrök három férfit gyanúsítanak azzal, hogy az elmúlt hónapokban többször is betörtek ugyanabba a kaposvári ingatlanba. Az ügy adatai szerint ismeretlen elkövetők egy kaposvári hétvégi ház ajtaját benyomva először 2018 januárjában és márciusában, majd 2018 áprilisában az ajtón lévő lakatot lefeszítve bementek, ahonnan szerszámgépeket, alumínium lemezeket, gázpalackot, valamint élelmiszert tulajdonítottak el.

A sértett 2018. április 19-én tett bejelentését követően a kiérkező rendőröket a helyszíni szemle során Inka, a nyomkövető szolgálati kutya egészen az egyik feltételezett elkövető házáig vezette.

null

V. Gábor kaposvári lakost a rendőrök elfogták, a Kaposvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi kihallgatása során elismerte a bűncselekmények elkövetését és két társát is megnevezte, akiket a nyomozók szintén elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki.

null

A gyanúsítottaknál tartott házkutatások során az eltulajdonított értékek egy része előkerült, amit a rendőrök lefoglaltak és 2018. május 25-én a sértettnek visszaadtak.

Címkék: inka, rendőrkutya, betörés, kék hírek