Árokba borult egy mézszállító teherautó pótkocsija a 68-as főúton, Lábod és Nagyatád között, közel az erzsébetpusztai elágazáshoz. A balesetben senki nem sérült meg. A nagyatádi hivatásos tűzoltók félpályás útlezárás mellett dolgoztak a helyszínen.

Felhajtott a járdára és egy közvilágítási oszlopnak ütközött egy személyautó Siófokon, a Fő utcában szombaton. Az elektromos hajtású jármű vezetője könnyebben megsérült a balesetben, amelynél a siófoki hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a gépkocsit.


fotók: Böhönye ÖTP, Kadarkút ÖTP, atadhir.hu - Röhrig Dánielfotók: Böhönye ÖTP, Kadarkút ÖTP, atadhir.hu - Röhrig Dánielfotók: Böhönye ÖTP, Kadarkút ÖTP, atadhir.hu - Röhrig Dánielfotók: Böhönye ÖTP, Kadarkút ÖTP, atadhir.hu - Röhrig Dániel
fotók: Böhönye ÖTP, Kadarkút ÖTP, atadhir.hu - Röhrig Dániel
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Balatonlellén, egy kétszintes családi ház erkélyén műanyag virágtartók kaptak lángra, a tüzet a tulajdonos porral oltókkal megfékezte. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók megbontották a ház szigetelését és visszahűtötték a még izzó részeket.

Két személyautó ütközött össze vasárnap délelőtt Kadarkúton, a Kossuth Lajos utca és az Árpád utca kereszteződésében. Az ütközés következtében az egyik jármű az árokba csapódott, amelynek áramtalanítását a balesethez riasztott önkormányzati tűzoltók végezték el, majd kivontatták azt az árokból. Az egyik gépkocsi vezetőjét a mentők kórházba szállították kivizsgálásra.

Vasárnap hajnalban a siófoki hivatásos tűzoltókat Enyingre riasztották. A település külterületén a nagy mennyiségű illegálisan odahordott lakossági és építési hulladék égett mintegy 200 négyzetméteres területen. A szemétkupac egyes helyeken 4 méter magas volt, amelynek szétbontásához segítséget nyújtottak a helyi önkormányzat dolgozói egy erőgéppel.

Kistestű kutyát mentettek a böhönyei önkormányzati tűzoltók a falu Diófa utcájában vasárnap reggel. Egy családi ház udvarán esett bele az eb a korábban emésztőgödörként funkcionáló gödörbe. Az egység az állatot dugólétra segítségével kimentette, gazdájának épségben átadta.

Mintegy százötven négyzetméteren izzott, égett a szemét Kaposváron, a Dombóvári úti hulladéklerakó telepen. A helyszínre a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Vágástéri hulladék égett az M7-es autópálya mellett. Körülbelül félhektárnyi területen kapott lángra a vágástéri hulladék és az aljnövényzet Fonyód külterületén, az M7-es autópálya mellett. A helyszínre a marcali hivatásos és a fonyódi önkéntes tűzoltókat riasztották, akiknek három vízsugárral sikerült elfojtania a lángokat.

Címkék: árok, láng, riasztás, tűz, kék hírek