A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség kifosztás bűntette, jármű önkényes elvételének bűntette és lopás vétsége miatt emelt vádat az ellen a 40 éves büntetett előéletű nő ellen, aki szexuális szolgáltatásait felajánlva csalogatta magához a sértett férfit, akit a randevú után a mentő szállított a kórházba.

A vádlott szerény jövedelmét az interneten hirdetett erotikus szolgáltatásaival egészítette ki. Tavaly július közepén kereste meg őt a sértett, aki gépkocsijával ment a nő házához. A vádlott ananászlébe kevert pálinkával itatta a férfit, aki az alkohol, és egyéb egészségügyi ok miatt eszméletét vesztette. Míg a nő hívására a mentő megérkezett, azalatt elvette a védekezésre képtelen férfi tízezer forintját, valamint a lakás- és gépkocsijának kulcsát.

Míg a férfi négy napig a kórházban volt, a nő a lakáskulccsal bement a házába és további 47 ezer forintot lopott el, valamint a sértett nála maradt autóját is többször használta engedély nélkül.

Az előzetes letartóztatásban lévő nővel szemben - akinek két másik büntetőügye is folyik jelenleg - az ügyészség börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására, valamint a korábban vele szemben felfüggesztett 1 év és 10 hónap tartamú szabadságvesztés végrehajtásának elrendelésére is indítványt tett.

Címkék: szerelem, szex, kifoszt, kék hírek