Az ügy adatai szerint 2017. november közepén egy mezőcsokonyai lakos egy bérelt autóval érkezett a csokonyavisontai fürdő kempingjéhez, ahol pár napot tartózkodott. A vendég azonban a szállásért fizetés helyett, számlája biztosítékául a személygépkocsit és annak indítókulcsát hagyta ott és közölte, hogy tartozását később rendezi, azonban oda pár nap elteltével sem tért vissza. A jármű tulajdonosa, mivel a megadott időpontban nem kapta vissza a gépkocsit, és annak bérlőjét telefonon sem érte el, feljelentést tett, végül a fürdő vezetője értesítette őt a náluk hagyott értékről.

A nyomozók a 60 éves bérlőt sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte és elmondta, hogy egy találkozója miatt távozott sietősen és fizetés nélkül a szálláshelyről.

A Barcsi Rendőrkapitányság az ügyet a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészségnek megküldte.

Címkék: vérel, sikkaszt, kemping, kék hírek