A kaposvári rendőrök befejezték a nyomozást és vádemelést kezdeményeznek egy helyi férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint súlyos sérüléseket okozott.

Az eset még 2017 Szilveszterén történt éjfél előtt Kaposváron, ahol egy 28 éves férfi összeverekedett egy helyi lakossal. Az elkövető ököllel arcon ütötte áldozatát, aki hanyatt esett és beütötte a fejét a járdaszegélybe, amely következtében nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

Verekedés Szilveszterkor (Police.hu)
Verekedés Szilveszterkor (Police.hu)

A rendőrök a helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, majd előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki - írja a Police.hu

Szintén bíróság elé állítanák azt a 18 éves taszári férit, aki nemrég szétvert egy telefonfülkét. Az eset február 12-én 19 óra körül történt, amikor a fiatal férfi megrongált egy telefonfülkét Gálosfa belterületén. Az ügyben folytatott adatgyűjtés során a rendőrök látókörébe került a helyi lakos, akit másnap otthonában elfogtak és előállítottak a Taszári Rendőrőrsre, ahol garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki - olvasható a Police.hu-n.

Címkék: Szilveszter, vádemelés, garázdaság, Taszár, verekedés, Kaposvár, kék hírek