A körzeti megbízottak 2017. december 29-én az esti órákban igazoltattak egy járművezetőt, mert gyanú merült fel, hogy a gépkocsiban kábítószer van. Az ellenőrzés során a sofőrnél nagyobb mennyiségű készpénzt, a járműben pedig pelenkába becsomagolt kábítószer-gyanús anyagot találtak.

A helyszíni szemle során a rendőrök összesen 161,3 gramm növényi törmeléket és közel 1,5 millió forintot foglaltak le. A 32 éves férfit a helyszínen elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív értéket jelzett, ezért kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Az SMRFK felvételeiAz SMRFK felvételeiAz SMRFK felvételeiAz SMRFK felvételeiAz SMRFK felvételeiAz SMRFK felvételeiAz SMRFK felvételei
Az SMRFK felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A férfi lakhelyén végrehajtott házkutatás során további 311,1 gramm növényi eredetű kábítószer-gyanús anyagot foglaltak le, amely az igazságügyi vegyészszakértő véleménye alapján új pszichoaktív anyagnak minősül. A nyomozók az ügyben még egy 40 éves kisbajomi és egy 22 éves segesdi férfit is gyanúsítottként hallgattak ki, akik a beszerzett adatok alapján a kisbajomi férfitől kábítószert vásároltak és fogyasztottak.

Az egyenruhások 2018. február 20-án a 32 éves férfit otthonában elfogták és előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, ahol új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amelyet követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Címkék: millió, kereskedő, kábítószer, drog, kék hírek