Az elmúlt hónapok rendőri tapasztalatai és a baleseti statisztikai adatok alapján Kaposváron, a Biczó Ferenc utca és a Bajcsy-Zsilinszky utca kereszteződésében több személyi sérüléses és anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.

A balesetek egyértelműen a járművezetők figyelmetlensége miatt történtek, hiszen rutinból közlekedve figyelmen kívül hagyták, hogy a kereszteződésben megváltozott a forgalmi rend - írta szerkesztőségünknek a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az egyenruhások arra kérik a járművezetőket, hogy vegyék figyelembe, hogy a kereszteződésben a Tallián Gyula utca irányából a Virág utca irányába közlekedőknek van elsőbbsége, a Németh István fasor irányából érkezőknek elsőbbségadás kötelező!

Balesetmentes közlekedést kíván a Kaposvári Rendőrkapitányság!


az SMRFK fényképfelvételei a legutóbb a kereszteződésben történt személyi sérüléses balesetről készültek február 8-ánaz SMRFK fényképfelvételei a legutóbb a kereszteződésben történt személyi sérüléses balesetről készültek február 8-ánaz SMRFK fényképfelvételei a legutóbb a kereszteződésben történt személyi sérüléses balesetről készültek február 8-ánaz SMRFK fényképfelvételei a legutóbb a kereszteződésben történt személyi sérüléses balesetről készültek február 8-án
az SMRFK fényképfelvételei a legutóbb a kereszteződésben történt személyi sérüléses balesetről készültek február 8-án
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: Biczó, forgalmi rend, rutin, Bajcsy, elsőbbség, baleset, kék hírek