A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. december 30-án 0 óra körül az akkor még ismeretlen tettesek betörtek egy kazsoki házba, ahonnan többek között széfet, motoros fűrészt, televíziót és kéziszerszámokat tulajdonítottak el.

Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök még aznap délelőtt elfogtak és a Kaposvári Rendőrkapitányságra előállítottak egy 20 éves göllei és egy 43 éves kazsoki férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével. Az értékek egy része előkerült náluk, amit a házkutatások alkalmával lefoglaltak.


az SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételei
az SMRFK felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A nyomozók mindkettőjüket lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, D. Dávid az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet. D. Lajost bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amit a Kaposvári Járásbíróság 2018. január 1-jén 30 napra elrendelt.

Címkék: Kazsok, előzetes, betör, lop, kék hírek