Csütörtökön 16 óra körül a körzeti megbízottak vették észre P. Imrét Nagyatádon egy fehér színű Opel Astra típusú gépkocsival közlekedni. A rendőrök intézkedés alá akarták vonni a 27 éves férfit, mert tudták, hogy el van tiltva a járművezetéstől.

A sofőr azonban a rendőri felszólításokat és jelzéseket figyelmen kívül hagyva nagy sebességgel tovább hajtott, melynek során több gyalogost és járművezetőt is közvetlen veszélynek tett ki, végül a Szabadság téren összeütközött egy tehergépkocsival.

A baleset következtében összesen heten sérültek meg, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek. A rendőrök a csokonyavisontai lakost bűnügyi őrizetbe vették is előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


az SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételei
az SMRFK felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a Nagyatád Zrínyi utca 7. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: Nagyatád, karambol, sérül, baleset, kék hírek