A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába pénteken 14 óra 39 perckor betörésről érkezett bejelentés.

Egy kaposvári nő elmondása szerint arra ébredt fel, hogy a ház bejárati ajtaját valaki nagy erővel rugdalta, amire lejött az emeletről és látta, hogy egy férfi be akart törni. Ekkor azonnal visszament a szobájába, tárcsázta a segélyhívót, miközben üvegcsörömpölést hallott, mivel az elkövető a nappali ablakán keresztül betört a házba és elkezdett kutakodni. A bejelentő a rendőrségi ügyeletes kérésére bezárkózott az egyik szobába, akivel végig vonalban maradt és közvetítette az eseményeket.


az SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételei
az SMRFK felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A járőrök a hívástól számított 7 percen belül a helyszínen elfogták F. Istvánt, majd előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A nyomozók a 35 éves férfit bűnügyi őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. 

Címkék: bejelent, előzetes, telefon, betör, tolvaj, elfog, lop, kék hírek