Vízvár Szent István utcájának egyik lakóházában a fűtéshez bekészített hasított akácfa égett el. A tűz oltását a lakók megkezdték, a barcsi hivatásos tűzoltóknak már csak izzó-parázsló részeket kellett eloltaniuk. A tűz következtében károsodott a kazánház bejárati ajtaja, a falak kormozódtak, a helyiség ablaka kitört.

Egy igali sorház udvarán álló melléképület gyulladt ki péntek, s megsemmisült az abban tárolt tűzifa. A lángok az épület melletti lakóházat is veszélyeztették, a kaposvári hivatásos tűzoltóknak három vízsugárral sikerült azokat megfékezni.  

Az éjszakai órákban Kaposújlak külterületén egy hétvégi ház külső szigetelése izzott be. Az épületben tartózkodók időben elhagyták a faházat, így nem sérültek meg. A megyeszékhely hivatásos egységei áramtalanították az épületet, majd megbontották a külső faburkolatot, hogy meg tudják szüntetni az izzást.


Fotó. Kaposvár HTP - KaposújlakFotó. Kaposvár HTP - KaposújlakFotó. Kaposvár HTP - KaposújlakFotó. Kaposvár HTP - KaposújlakFotó. Kaposvár HTP - KaposújlakFotó. Kaposvár HTP - KaposújlakFotó. Kaposvár HTP - KaposújlakFotó. Kaposvár HTP - KaposújlakFotó. Kaposvár HTP - KaposújlakFotó. Kaposvár HTP - Kaposújlak
Fotó. Kaposvár HTP - Kaposújlak
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: vízvár, kaposújlak, igal, katasztrófavédelem, tűz, kék hírek