Október 22-én 0 óra 5 perckor Kaposváron, egy a Noszlopy Gáspár utcában lévő szórakozóhely előtt egy férfi és egy nő észlelte, hogy egy személy eszméletlenül feküdt a fa alatt. A helyszínre érkező mentők az életét már nem tudták megmenteni, a rendőrök az idegenkezűséget kizárták, bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel. Az elsődleges rendőri intézkedés alatt a férfi és a nő eltávozott a helyszínről, azonban az eljárás során szükséges a meghallgatásuk.

A rendőrök kérik mindazok jelentkezését, akik az eseménnyel kapcsolatban információval rendelkeznek, különösen annak a férfinak és nőnek, akik az elhunyt személyt megtalálták.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon (Kaposvár, Szent Imre u. 12.), vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: haláleset, szemtanú, áldozat, kék hírek