Egy ismeretlen autós október 12-én a reggeli órákban az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú, piros színű személygépkocsival közlekedett a 6701-es számú úton Juta irányából Kaposvár irányába, amikor személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetet okozott.

A sofőr a 61-es számú főút déli felhajtóját elhagyva szabálytalanul váltott sávot, amelynek során nem adott elsőbbséget a belső forgalmi sávban közlekedő Peugeot 306 típusú személygépkocsi vezetőjének, aki az ütközés elkerülése végett ellenkormányzott, majd a jobb oldali vízelvezető árokba csapódott és felborult.



A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A jármű utasa 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A balesetet követően az ismeretlen járművezető a helyszínről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

A Kaposvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az esemény körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: ismeretlen autós, cserbenhagyó, kék hírek, baleset