A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség bíróság elé állította azt a többszörösen büntetett férfit, aki miután összeveszett munkaadójával, Kaposvár donneri városrészében tíz perc alatt három kisbolton állt bosszút.

A 49 éves vádlott, aki május elején szabadult a börtönből, összeveszett munkaadójával, ezért bánatában kocsmába ment, ahol felöntött a garatra. Ennek hatására a kocsma közelében lévő két kis élelmiszerüzletbe is bement, az egyik helyen a polcon lévő italokat a földre borította, a következő helyen pedig az eladó pult műanyag tetejét kézzel benyomta. Ezután a harmadik bolt kirakatüvegét az utcán talált beton darabbal törte ki, ezzel 43 ezer forintos kárt okozott.

A garázda férfit a rendőrség rögtön a helyszínen elfogta, és előállítása után gyanúsítottként hallgatta ki, aki beismerő vallomást tett.

A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta, amellyel a Kaposvári Járásbíróság egyetértett, és a vádlottat garázdaság vétsége miatt 1 évi 4 hónapi börtönre, valamint 2 év közügyektől eltiltásra ítélte.

Címkék: börtön, garázda, részeg, kék hírek