A nagyatádi rendőrök szombaton 00 óra 55 perckor a Lábod és Rinyabesenyő közötti útszakaszon ellenőrizték egy kisbusz vezetőjét, akivel szemben az alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök a 40 éves, rinyabesenyői lakost mintavétel céljából előállították az orvosi ügyeletre, majd a rendőrkapitányságra, ahol vezetői engedélyét bevonták.

A fonyódi rendőrök 8 óra 40 perckor Gyugyon, a Fő utcán ellenőriztek egy segédmotor-kerékpárral közlekedő helyi lakost, akivel szemben az alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. Az 50 éves férfit a további mintavételek céljából előállították a rendőrkapitányságra, majd vezetői engedélyét bevonták.

A kaposvári rendőrök 10 óra 30 perckor Kaposváron, a Kanizsai utcában ellenőriztek egy fiatalembert, akiről megállapították, hogy a Kaposvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözését rendelte el bíró elé állítása céljából. A rendőrök a 18 éves, zselickisfaludi lakost elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

Címkék: elfog, ital, kék hírek, rendőr