Kaposváron, 2017. szeptember 12-én 14 óra és 16 óra között ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen típusú és feltehetőleg piros színű gépjárművel a Hegyi utcában nekiütközött az úttest jobb oldalán szabályosan várakozó fehér színű Daewoo Nubira típusú jármű bal oldalának.

Az ütközés után az ismeretlen járművezető a helyszínről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül, ismeretlen helyre távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt, a Daeweoo Nubira típusú személygépkocsiban anyagi kár keletkezett.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Szeptember 20-án szintén Kaposváron 7 óra 45 perc és 14 óra 45 perc között ismeretlen személy egy ismeretlen típusú, feltehetőleg fehér színű gépjárművel a Damjanich utca 76-os szám alatti ingatlan gépkocsi behajtójáról közlekedett a Damjanich utcára, amely során az úttest szélén szabályosan várakozó szürke színű, Lancia Kappa típusú személygépkocsi bal első ajtajának ütközött.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Az ütközés után az ismeretlen járművezető adatainak hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt, a Lancia Kappa típusú személygépkocsiban anyagi kár keletkezett.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az említett közlekedési eseményt látták, és/vagy azzal kapcsolatban információval rendelkeznek.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (7400 Kaposvár, Szent Imre u. 12.), vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: ismeretlen tettes, elhajtott, szemtanú, koccanás, Kaposvár, baleset, kék hírek