2017. szeptember 21-én 7 óra 15 perckor: B. Balázs Siófokon, a Széchenyi utcában autózott, amikor a rendőrök intézkedés alá akarták vonni.

A megkülönböztető fény- és hangjelzésre a sofőr félreállt, majd a vezetőülésből kiszállt és elfutott. A járőrök utánaszaladtak és rövid üldözést követően elfogták.

A 41 éves helyi lakossal szemben felmerült az ittas járművezetés gyanúja, ezért mintavételre előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra. Kihallgatása során. B. Balázs elismerte, hogy aznap reggel alkoholt fogyasztott, majd összeveszett a feleségével, ezt követően ült autóba és megijedt, amikor a rendőrök ellenőrizni akarták, ezért elszaladt.

A Siófoki Rendőrkapitányság az eljárást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Siófoki Járási Ügyészségnek.

2017. június 24-én az éjszakai órákban: egy 42 éves férfi betörte egy fonyódi ingatlan ablaküvegét, ahova bemászott, majd onnan megpróbált eltulajdonítani egy sátrat, azonban a kiérkező rendőrök cselekményében megzavarták és a helyszínen elfogták.

A férfi éppen az egyik szobában a földön ülve, összekuporodva ült, megpróbál elbújni. Tettét azonnal beismerte a rendőröknek és elfogását követően O. Tamás Zoltánt előállították a rendőrkapitányságra, ahol - szabadlábon hagyása mellett - gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök az eljárást a napokban befejezték és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték a Fonyódi Járási Ügyészségnek.

Címkék: betörő, sofőr, Balaton, kék hírek