Csokonyavisonta külterületén 2,5 hektáron égett az aljnövényzet szerda délután. A tüzet a szuloki önkéntes és a barcsi hivatásos tűzoltók fékezték meg.

Fát gyűjtöttek, területtisztítást végeztek azon a területen, ahol a felerősödő szél következtében a tűz továbbterjedt, ezért a munkások a tűzoltók segítségét kérték. Az egységek kiérkezése előtt a területet körbeszántották, megfékezve a lángok továbbterjedését. A tűzoltók több vízsugárral és szikracsapókkal verték le a lángokat.


a somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételei
a somogyi katasztrófavédők felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Nagybajom külterületén mintegy háromszáz négyzetméteren égett az erdőgyérítéséből származó ágfa szerda délelőtt. A helyszínre riasztott nagybajomi önkéntes, a böhönyei önkormányzati és a kaposvári hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámokkal fojtották el az erdő vegyes fa állományát is veszélyeztető lángokat.

Címkék: katasztrófavédő, láng, tűz, kék hírek