Szombat reggel háromnegyed hét előtt az M7-es autópályán Siófok irányába közlekedett egy személygépkocsi, amelynek sofőrje letért az útról, majd árokba borult. A balesetben a sofőr és utasa súlyos sérüléseket szenvedtek - írja a Police.hu.

N3200367_0.jpg

Ugyancsak az M7-es autópályán szombaton nap közben egy teherautó sofőrje szalagkorlátnak ütközött, és nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

N3200323.jpg

Délután fél ötkor Kaposfüreden, a Szőlőhegyi utcában felborult egy motorkerékpáros, aki a baleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett.
Este kilenc órakor Gölle belterületén, a Petőfi utcában szintén egy motorkerékpáros szenvedett balesetet, amikor letért az útról és nekiütközött egy villanyoszlopnak. A motoros könnyű sérülést szenvedett.

N3497293.jpg

Ugyanekkor Bárudvarnok külterületén, Kadarkút irányába tartott egy személygépkocsi, amelynek sofőrje feltehetően nem az időjárási és látási viszonyoknak megfelelően közlekedett, ezért az úttesten megcsúszott és az út melletti partoldalnak ütközött. A baleset következtében a jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.


További fotók: Police.huTovábbi fotók: Police.huTovábbi fotók: Police.huTovábbi fotók: Police.huTovábbi fotók: Police.huTovábbi fotók: Police.huTovábbi fotók: Police.huTovábbi fotók: Police.hu
További fotók: Police.hu
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A megye területén az elmúlt 24 órában további nyolc anyagi kárral járó, közúti közlekedési baleset történt.

Címkék: balesetek, Bárdudvarnok, sérült, Somogy, kék hírek