Pénteken délután 4 óra körül a Bőszénfa és Simonfa közötti útszakaszon közlekedett egy személyautó, amelynek sofőrje az előtte haladó jármű előzése során, a vele szemben érkező, másik két személyautóval össze ütközött. A baleset következtében egy személy súlyos, másik három könnyű sérüléseket szenvedett.


Fotók: Kaposvár HTPFotók: Kaposvár HTPFotók: Kaposvár HTPFotók: Kaposvár HTPFotók: Kaposvár HTPFotók: Kaposvár HTP
Fotók: Kaposvár HTP
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Este fél nyolc körül Marcaliban, a Lengyelkert és Noszlopy utca kereszteződésében egy személygépkocsi elsőbbség adás nélkül kihajtott egy másik autó elé ezért összeütköztek. A baleset következtében egy személysúlyos sérülést szenvedett.

Este kilenc óra után Kaposvár belterületén, az Áchim András utcában egy személyautó sofőrje nem vett észre két gyalogost a zebrán, aminek következtében elütötte őket. A baleset során a két személy 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Éjfél előtt pár perccel a 7-es számú főút 133+200. kilométerszelvényében Fonyód irányából Zamárdi felé tartó személyautó sofőrje egy úton áthaladó vaddisznó miatt, hogy elkerülje az ütközést az árokba hajtott. A baleset következtében két személy könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A megye területén az elmúlt 24 órában további tíz anyagi kárral járó, közúti közlekedési baleset történt.

Címkék: hármas karambol, Bőszénfa, gázolás, baleset, kék hírek