Balatonberény külterületén, a 7-es számú főút 67. kilométerszelvényében lévő körforgalmat elhagyva 2017. augusztus 5-én 1 óra 40 perckor, egy személygépkocsi sofőrje letért az úttestről, majd egy fának ütközött. A jármű vezetője a baleset során – az elsődleges orvosi vélemény szerint – 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.  

A 68-as számú főút 53. kilométerszelvényében 2017. augusztus 5-én 8 óra 10 perckor egy személygépkocsi sofőrje haladása során áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött a Segesd irányából érkező személyautóval. A baleset következtében egy személy – az elsődleges orvosi vélemény szerint – 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

  


Fotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFK
Fotók: SMRFK
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

 

Az M7-es autópálya siófok-sóstói lehajtója és az Előd utca kereszteződésében 2017. augusztus 5-én 15 óra 10 perckor egy személygépkocsi sofőrje, feltehetően nem adott elsőbbséget a neki balról érkező személyautónak, amely miatt összeütköztek. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint - 4 személy könnyű, míg egy fő súlyos sérüléseket szenvedett.

 A Vízvár és Heresznye közötti útszakaszon, 2017. augusztus 5-én 16 óra 55 perckor közlekedett egy személygépkocsi, amelynek sofőrje letért az úttestről, majd egy vízelvezető árokba hajtott, végül egy fának csapódott. A baleset következtében a gépkocsi vezetője - az elsődleges orvosi vélemény alapján -  8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A megye területén az elmúlt 24 órában további kilenc anyagi kárral járó, közúti közlekedési baleset történt.

A szolgálatot ellátó állomány pedig összesen 11 személyt fogott el, mindannyiukat bűncselekmény elkövetésén érték tetten. A rendőrök 6 személyt állítottak elő, valamint biztonsági intézkedést 5 esetben foganatosítottak.

Címkék: rendőrség, somogy, baleset, kék hírek