Balatonvilágos külterületén, a 7-es számú főútvonal 102. kilométerszelvényében Nagykanizsa irányába közlekedett 2017. július 22-én 10 óra 20 perckor egy gépkocsi, amelynek vezetője nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító autónak. A baleset következtében - az elsődleges orvosi vélemény alapján - hárman szenvedtek 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést. A baleset körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Som külterületén, a 65-ös számú főútvonal 66+200. kilométerszelvényében Siófok irányába közlekedett 2017. július 22-én 10 óra 40 perckor egy személygépkocsi, amelynek vezetője nekiütközött az előtte forgalmi okból megálló autónak. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – egy személy szenvedett 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést. A baleset körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

null

Balatonszemes belterületén,  a Fő utcában haladt 2017. július 22-én 11 óra 35 perckor egy gépkocsivezető, amikor balra kanyarodás során összeütközött a járművét már előző segédmotor kerékpárossal. A motoros – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. Az eset körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Kőröshegy külterületén, a 65116-os számú út 0+200. kilométerszelvényében közlekedett 2017. július 22-én 14 óra 50 perckor egy motorkerékpáros, amikor megcsúszott és szalagkorlátnak ütközött. A baleset következtében a férfi – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.



A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Balatonújlak külterületén, a 68-as számú főútvonal és a 6707-es számú út kereszteződésében 2017. július 22-én 15 óra 22 perckor két gépkocsi ütközött össze. A baleset következtében négyen sérültek meg, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek. A baleset körülményeit a Marcali Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Fonyód belterületén, a 7-es számú főútvonalon közlekedett 2017. július 22-én 16 óra 30 perckor egy személyautó vezetője, amikor balra, a Szent István utcába történő kanyarodása során elütött egy kerékpárost. A baleset következtében a biciklis – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. Az eset körülményeit a Fonyódi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A megye területén az elmúlt 24 órában további 3 anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt.

Címkék: összesítő, baleset, rendőrség, kék hírek