Segesd belterületén, a Jókai utcában egy személygépkocsi sofőrje elindulása során összeütközött a mögötte haladó és a járművét már előző nyerges vontatóval kedd délelőtt. A baleset következtében egy személy – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon belül gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Kaposvár belterületén, a Cseri úton haladt tegnap este egy kerékpáros, aki elvesztette uralmát a jármű irányítása felett és elesett. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.


SMRFK fotóiSMRFK fotóiSMRFK fotóiSMRFK fotóiSMRFK fotóiSMRFK fotóiSMRFK fotóiSMRFK fotóiSMRFK fotóiSMRFK fotóiSMRFK fotóiSMRFK fotóiSMRFK fotóiSMRFK fotóiSMRFK fotóiSMRFK fotóiSMRFK fotóiSMRFK fotói
SMRFK fotói
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Kaposváron, a Béke utcában közlekedett szintén az esti órákban egy Opel Corsa típusú személygépkocsi, amelynek vezetője balra kanyarodás során összeütközött a vele szemben haladó Fiat Punto típusú gépkocsival. Az Opel vezetőjével szemben felmerült az ittas járművezetés gyanúja.

A baleset következtében a Fiat utasa, aki nem használta a biztonsági övét - az elsődleges orvosi vélemény alapján - 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A megye területén az elmúlt 24 órában további öt anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt.

Címkék: összesítés, rendőrség, baleset, kék hírek