Kaposvár külterületén, a 67-es számú főútvonal és a Szigetvári utca kereszteződésénél szombat reggel fél tíz körül egy személygépkocsi sofőrje feltehetően nem vette figyelembe az „Elsőbbségadás kötelező!” táblát  és kihajtott a főútvonalra egy másik kocsi elé. A Simonfa felől érkező jármű vezetője, hogy az ütközést elkerülje, vészfékezett, autóját balra kormányozta, végül szalagkorlátnak csapódott és egy meredek partoldalon felborult. A baleset következtében a szerencsétlenül járt sofőr 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett - írja a Police.hu.

árokba borult
árokba borult

Délután fél háromkor Siófok belterületén, a Vak Bottyán utca és a Somogyi utca kereszteződésénél egy személygépkocsi megfordulása során nem adott elsőbbséget a vele szemben érkező motorkerékpárnak, amelynek következtében összeütköztek. A baleset során a motoros könnyű sérüléseket szenvedett.

baleset
motoros baleset

Délután fél hat körül Nagyatád belterületén, az Árpád utca és a Kossuth utca szintén egy személygépkocsi és egy motorkerékpár ütközött össze. A baleset következtében a motor vezetője és utasa 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedtek.

Fotók: Police.hu

Címkék: árokba borult, motoros, sérült, baleset, Somogy, kék hírek