Balatonvilágos tíz utcájában dolgoztak a székesfehérvári, a siófoki, kaposvári és a marcali hivatásos, valamint a törökkoppányi önkéntes tűzoltók villanyvezetékekre dőlt fák és leszakadt faágak eltávolítását végezték, személyautókat mentettek ki a földből gyökerestül kicsavart fenyők alól.  A település üdülőközpontjában több veszélyesen megdőlt fát fűrészeltek le a beavatkozók.


Fotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Fotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Siófokon a legtöbb feladatot a Baross utcai káresetek adták az ötvennyolc fős állománynak. Folyamatosan dolgoztak a magasból mentő szerek a part melletti utcában. Az egységek sorra számolták fel a viharkárokat, mindamellett, hogy még a mai napon is érkezett mintegy félszáz bejelentés.

A többszintes épületek tetejét megrongáló fákat volt ahol csak alpin technikával tudták csak ledarabolni a tűzoltó egységek munkáját segítő önkéntesek.

Címkék: balatonvilágos, siófok, katasztrófavédelem, kék hírek