Zamárdiban, a Knézich Károly utcában közlekedett péntek hajnali kettő körül egy személygépkocsi, melynek vezetője feltehetően nem tartott kellő oldaltávolságot egy álló autó és a mellette álló nő kikerülése során. Ennek eredményeként  az autós nekiütközött a gépkocsinak és elsodorta a gyalogost. A baleset következtében a nő 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Péntek reggel tíz óra előtt pár perccel Toponár belterületén, az Orci úton közlekedett segédmotoros kerékpárjával egy, amikor nekiütközött az álló személygépkocsinak. A baleset következtében a motoros könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Délután negyed kettőkor Fonyódon, a Mátyás király utcában haladt robogójával egy nő, amikor egy lassító személygépkocsinak, utána pedig egy villanyoszlopnak ütközött. A baleset következtében a nő 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Kettő óra előtt néhány perccel Marcali belterületén, a Noszlopy utcában egy motoros, amikor nekiütközött egy lassító személygépkocsinak. A baleset következtében a motoros 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Háromnegyed háromkor Ságváron, a Fő utca és a Petőfi utca kereszteződésében haladt motorkerékpárjával egy férfi, amikor a zebrán elsodort egy gyalogost. A járókelő könnyű sérülést szenvedett.

A megye területén az elmúlt 24 órában további kilenc anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt. A balesetek körülményeit a körzeti rendőrkapitányságok közlekedésrendészeti osztályai vizsgálják.

Címkék: baleset, motoros, megye, Somogy, kék hírek, rendőrség