Füstölni kezdett egy kombájn csütörtökön Buzsákon. Az ottaniak a marcali tűzoltók segítségét kérték, akik visszahűtötték a füst borította jármű felforrósodott alkatrészeit, majd hőkamerával is átvizsgálták a gépet. A kombájnt biztonságos távolságra kísérték a tűzoltók, ahol a vágóasztalt letehette anélkül, hogy gyújtási veszélyt jelentett volna.


a somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételei
a somogyi katasztrófavédők felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Ekkor kapta a következő riasztást a marcali egység Marcali Ősz utcájába, ahol egy palafedésű melléképület borult lángba. A tűzoltók kiérkezése előtt egy nyugállományú és két szabadnapos tűzoltó áramtalanította az épületet és a kerti slaggal, valamint vízzel megtöltött vödrökkel megkezdték az oltást. A lángok a melléképület tetőszerkezetén keresztül átterjedtek a nyári konyhára is, ám a tüzet sikerült rövid idő alatt megfékezni, így a lakóházat már nem érték el.

Egy menetrend szerinti személyszállító vonat mozdonya gyulladt ki csütörtök délelőtt Balatonkenesén. A balatonkenesei vasútállomáson egy menetrend szerinti személyszállító vonat mozdonya kigyulladt. A helyszínre a Veszprém megyei tűzoltó egységek mellett a siófoki tűzoltókat is riasztották, végül hat vízsugárral sikerült eloltani a tüzet. A káresemény során személyi sérülés nem történt.

Címkék: mozdony, kombájn, tűz, kék hírek