Csütörtökön kidőlt fa, szabadtéri tűz, kigyulladt épület és autó miatt is tűzoltói segítséget kértek a somogyi polgárok. A marcali hivatásos tűzoltók egy telefonvezetékre dőlt fát távolítottak el motoros fűrésszel Gyótapusztán.

A siófoki hivatásos tűzoltókat a Fejér megyei Mátyásdombra riasztották, ahol a mintegy 25 négyzetméteres szeméthalomból felcsapó lángokat kellett megfékezniük.

null

Teljesen leégett egy tizennégy négyzetméteres fatároló Fonyódon, a József Attila utcában. A marcali hivatásos és a balatonboglári önkormányzati tűzoltók fojtották el a lángokat. Az épületben szerszámokat tároltak, a tűzben senki nem sérült meg.


Fotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: Katasztrófavédelem
Fotó: Katasztrófavédelem
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Kigyulladt egy személyautó Siófokon az éjszakai órákban. A város hivatásos tűzoltóinak kiérkezése előtt a lakók két porral oltóval elfojtották a lángokat, a tűzoltók pedig visszahűtötték az izzó részeket. A tűz keletkezésének okát tűzvizsgálati eljárás során tisztázzák.

Címkék: katasztrófavédelem, siófok, autó, tűz, kék hírek