A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Vizsgálati Osztálya folytatott eljárást jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az ügy adatai szerint tavaly júniusban a nyomozók egy siófoki lakos ingatlanában lefoglaltak mintegy fél kilogramm kábítószergyanús port és közel ezer darab narancsszínű tablettát, kábítószer-kereskedelemhez és fogyasztáshoz szükséges eszközöket, valamint egymillió forint készpénzt.

null

A szakértői vélemény alapján a lefoglalt anyagok kábítószernek minősültek, ezért a rendőrök a siófoki S. Adorjánt jelentős mennyiségű kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki.

Az üggyel összefüggésben egy kaposvári lakost, K. Ádámot pedig csekély mennyiségű kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki gyanúsítottként, továbbá egy férfival és egy nővel szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt eljárás.


Fotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFK
Fotók: SMRFK
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A kábítószer-kereskedelemmel meggyanúsított K. Ádám előzetes letartóztatását, S. Adorján pedig egy másik ügyből kifolyólag jelenleg jogerős büntetését tölti, a kábítószer birtoklása miatt meggyanúsított személyek az eljárás során szabadlábon védekezhettek.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Somogy Megyei Főügyészségnek.

Címkék: kábítószer, vádemelés, siófok, rendőrség, kék hírek