Ahogy arról korábban beszámoltunk, teljesen kiégett egy terepjáró az M7-es autópálya 124-es kilométerszelvényénél, Balatonszárszó térségében, a Letenye felé vezető oldalon szombaton délután. A jármű egy utánfutót is vontatott, amelyen két személyautót szállított.

A gépkocsi vezetője és utasai időben elhagyták az autót és lekapcsolták az utánfutót, így a másik járművek nem sérültek meg. A siófoki hivatásos tűzoltók egy habosított vízsugárral oltották el a leállósávban álló jármű lángjait.


 Fotókon a szombati tűzesetek Fotókon a szombati tűzesetek Fotókon a szombati tűzesetek Fotókon a szombati tűzesetek Fotókon a szombati tűzesetek Fotókon a szombati tűzesetek Fotókon a szombati tűzesetek Fotókon a szombati tűzesetek Fotókon a szombati tűzesetek Fotókon a szombati tűzesetek
Fotókon a szombati tűzesetek
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Teljes terjedelmében égett egy hetvenöt négyzetméteres hétvégi ház tetőszerkezete szombaton a bábonymegyeri Béke utcában. A tabi önkormányzati tűzoltók mellett a siófoki hivatásos tűzoltók is a helyszínre érkeztek, ahol az egyik szoba is kiégett. Az egységek kihoztak egy gázpalackot is az épületből, amit hőhatás nem ért.

A lángokat két vízsugárral sikerült elfojtani, az épület másik két szobájára nem terjedtek át. A tűz következtében a lakóingatlan csúcsfalai és a két kéménye is statikailag meggyengült, a balesetveszély elkerülése érdekében a tűzoltók lebontották azokat. Az eset során személyi sérülés nem történt.

wm (2).jpg
wm (3).jpg
wm (4).jpg

Egy farakás és az erdő aljnövényzete kapott lángra Tengőd külterületén, szombaton délelőtt. A tabi önkormányzati tűzoltók akadályozták meg, hogy a tűz martalékává váljon egy 120 éves tölgyes.

wm.jpg
wm (1).jpg

Fotók: Siófok HTP, Tab ÖTP

Címkék: tűzesetek, lakástűz, terepjáró, tűzoltók, Somogy, kék hírek