Szombaton Babócsa és Háromfa között egy személyautó hajtott árokba, amelynek mentéséhez tűzoltói segítséget kértek. Tab külterületén is árokba csúszott egy személyautó, a város önkormányzati tűzoltói vontatták ki a járművet az árokból, a mentők egy sérültet kórházba szállítottak.

Balatonlellén vízzel telt fel egy családi ház pincéje, amelyet a balatonboglári önkormányzati egység távolított el szivattyúk segítségével.


a somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételei
a somogyi katasztrófavédők felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Vasárnap délelőtt két személygépjármű ütközött össze Taszár külterületén. Az ütközés következtében az egyik autó árokba csúszott. A helyszínre érkező tűzoltók a gépjárművet egy vízsugár védelme mellett áramtalanították, majd a helyszínelést követően kivontatták az útpadkára.

Lengyeltótiban kis területen égett a szemét, a tüzet a balatonboglári önkormányzati tűzoltók oltották el. Kaposmérő-Baglaspusztán is az összehordott szemét kapott lángra, amelynek oltásához tűzoltói segítséget kértek az ott élők. Látrány külterületén egy illegálisan lerakott szeméthalom gyulladt meg, amelynek oltásán a látrányi önkéntes és a balatonboglári önkormányzati tűzoltók dolgoztak.

Címkék: szivattyú, ég, láng, sérül, karambol, baleset, kék hírek