Öt próbatétel várt a tűzoltó egyesületekre, akiket Wéber Antal tűzoltó dandártábornok, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója köszöntött a megmérettetés reggelén. A szombati kadarkúti verseny megnyitóján a megyei katasztrófavédelmi igazgató és Heizler György, a Somogy Megyei Tűzoltó Szövetség elnöke köszöntötte a 125. évfordulóját ünneplő házigazda egyesületet. Az elismerést Erdős Sándor, elnök vette át.

Mike német testvértelepülésének tűzoltó egyesülete felajánlott egy gépjárműfecskendőt a mikei önkéntes tűzoltóknak, valamint 100 bevetési ruhát, amelyet egy jelképes kézfogással adott át Harald Bloching a Somogy Megyei Tűzoltó Szövetség részére.

Osztott sugár szerelés mellett ellennyomó medence építésben, egy szimulált baleset helyszínén kellett helyt állniuk a csapatoknak, majd a labirintusban az erő és a gyorsaság kapott főszerepet. A füsttel teli sátorban pedig a gyorsaságuk mellett a jó együttműködésükről tettek bizonyságot a csapattagok.


a somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételei
a somogyi katasztrófavédők felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Eredmények - női kategóriában:

1. Berzence ÖTE

2. Kadarkút ÖTE

3. Karád ÖTE

Eredmények - férfi kategóriában:

1. Kéthely ÖTE

2. Szentbalázs ÖTE

3. Igal ÖTE

4. Kadarkút ÖTE

5. Berzence ÖTE

6. Bolhás ÖTE

Címkék: önkéntes, egyesület, tűzoltó, verseny, kék hírek