Az elmúlt 24 órában Somogy megyében két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amelyek során egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően elhunyt.

Siófokon, péntek délután egy áruház parkolójában egy személygépjármű vezetője nem vette észre egy a gyalogátkelőhely mellett áthaladó gyalogost és elütötte.

Az asszonyt a mentőszolgálat helikopterrel kórházba vitte, azonban sérülései olyan súlyosak voltak, hogy elhunyt. A baleset körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság vizsgálja.

null

Balatonbogláron, az esti órákban az egyik helyi utcában egy járművezető házának udvaráról kihajtva nem győződött meg arról, hogy az ingatlan előtti kerékpárúton közlekedik-e jármű, amely során egy kerékpározó személynek ütközött.

A kerékpáros a kerékpárút mellett található vízelvezető árokba esett, amely alkalmával könnyű sérüléseket szenvedett, a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A baleset okozója ellen a Fonyódi Rendőrkapitányságon szabálysértési eljárás indult. 

Címkék: gázolás, siófok, rendőrség, baleset, kék hírek