Ahogy arról korábban beszámoltunk, szombat dél körül egy vasárut szállító kamion ütközött személyautóval az M7-es sztráda Nagykanizsa felé vezető oldalán, a 116-os kilométerszelvényben. A kamion az oldalára borult – rakománya az úttestre borult. A balesetben megsérült a személyautóban utazó két ember és a kamion vezetője is.

A műszaki mentési munkálatokat a siófoki hivatásos tűzoltók végezték. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók darus járműve és a kamionmentő segítségével sikerült a szerelvényt a kerekeire állítani.

 


Fotók: SMKIFotók: SMKIFotók: SMKIFotók: SMKIFotók: SMKIFotók: SMKIFotók: SMKIFotók: SMKIFotók: SMKIFotók: SMKIFotók: SMKIFotók: SMKIFotók: SMKIFotók: SMKIFotók: SMKIFotók: SMKIFotók: SMKIFotók: SMKI
Fotók: SMKI
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A mentés ideje alatt a főváros felé vezető pályaoldalon három személyautó rohant egymásba. Az ütközés következtében pedig az egyik jármű kigyulladt. A balesetben szereplők szerencséjére a már helyszínen lévő siófoki hivatásos tűzoltók azonnal beavatkoztak, eltávolították a két pályatestet elválasztó fényvisszaverő hálót, kimentették az égő autó utasait, köztük három gyermeket, és elfojtották a motortérből felcsapó lángokat.

A két baleset helyszínéről összesen hat sérültet szállítottak kórházba a mentőszolgálat munkatársai. A mentés idejére az M7-s autópálya mindkét oldalát lezárták a hatóságok, a forgalmat a 7-es főútra terelték.

Címkék: Balatonendréd, roncs, fotók, kamion, Zamárdi, tűzoltók, baleset, kék hírek