Az elmúlt 24 órában Somogy megyében 2 könnyű sérüléssel, 2 súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, illetve 2 anyagi káros közúti közlekedési eseménynél intézkedtek a rendőrök.

null

Balatonboglár belterületén, 2017. május 12-én 11 óra 28 perc körül egy áruház irányából a Klapka György utca irányába közlekedett járművével egy gépjárművezető, amikor a kereszteződéséhez érve nem adott elsőbbséget a kereszteződésbe behajtó másik személygépkocsinak és összeütköztek. A baleset során egy személy 8 napon túl gyógyuló, súlyos, míg egy másik személy 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett, valamint mindkét járműben anyagi kár keletkezett.

null

Balatonfenyves belterületén, 2017. május 12-én 15 óra körül egy személygépkocsi vezetője a Vörösmarty Mihály utcában közlekedett, amikor nem biztosított elsőbbséget egy motorkerékpárral közlekedőnek és összeütköztek. A baleset következtében a motoros 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett, anyagi kár a járművekben keletkezett.

null

null

A 6514-es számú úton, 2017. május 12-én 15 óra körül egy gépjármű vezetője közlekedett járművével Látrány irányából Visz irányába, amikor a 6514-es út és a 67-es főút kereszteződéséhez érve nem adott elsőbbséget a neki jobb oldalról érkező másik járműnek, amely során összeütköztek. A balesetben egy személy 8 napon túl gyógyuló, súlyos, míg két személy 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett, mindkét járműben anyagi kár keletkezett.

Siófok belterületén, 2017. május 12-én 18 óra 25 perc körül az Attila utcában található bevásárló központ parkolójában egy személy kerékpározás közben elesett, amely következtében 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A 6701-es számú úton, a 42+400 kilométerszelvényben, Lengyeltóti külterületén, 2017. május 12-én 21 óra 15 perc körül egy jármű elé ugrott egy őz, amelyet elütött, az autóban anyagi kár keletkezett.

null

Az M7-es autópálya, 102-es kilométerszelvényében 2017. május 12-én 21 óra 45 perc körül egy jármű pótkocsijának a kereke defektet kapott, amely során a járműszerelvényről leváló darabokra ráhajtott egy személygépkocsi és a mögötte, vele azonos irányban és forgalmi sávon közlekedő jármű vezetője a kellő követési távolságot nem tartotta be, ezért az előtte lassuló járműnek ütközött. Személyi sérülés nem történt, a járművekben anyagi kár keletkezett.

null

Címkék: összesítő, somogy megye, baleset, kék hírek