Április 22-én 4 óra körül az M7-es autópályán, Budapest irányából Nagykanizsa irányába közlekedett egy járműszerelvény, amikor a 115+500-as kilométerszelvényben durrdefektet kapott a bal oldali középső gumiabroncsa - írja a Police.hu. A kerékről a futó felület leszakadt, amit egy másik, szabályosan közlekedő jármű nem tudott kikerülni és áthajtott rajta. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett mindkét járműben.

10 óra 50 perc és 11 óra 30 perc között Kaposvár belterületén, egy áruház parkolójában egy jármű vezetője nekiütközött egy ott parkoló másik járműnek, majd adatainak hátrahagyása nélkül a helyszínről távozott. Anyagi kár keletkezett.

15 óra körül a 6713-as főúton Kaposvár irányából Balatonlelle irányába közlekedett egy személygépjármű, amikor a 2+700-as kilométerszelvényhez érve, a menetiránya szerinti baloldalról, az útpadkáról, hirtelen a járműve elé ugrott egy őzbak, amelyet elütött. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

 

baleset vad
baleset vad

Egy órával később a 6619-es úton Nagybajom irányából Kutas irányába közlekedett egy személygépjármű, amikor a 6+400 kilométerszelvénybe érve, neki jobbról, egy erdős területről a járműve elé ugrott egy szarvas. A sofőr az autó felett elveszítette uralmát és a jobb oldali füves útpadkára sodródott, ahol egy fának ütközött. A baleset során csodával határos módon személyi sérülés nem történt, a járműben anyagi kár keletkezett.

Fotó: Police.hu

Címkék: vad, gázolás, kék hírek, baleset, Somogy