Bábonymegyer külterületén, a 6511-es számú út 5+600-as kilométerszelvényében 2017. április 13-án 21 óra 14 perc körül egy személygépkocsi egy szarvast ütött el. A baleset során az autó vezetője nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

 Az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 130-as kilométerszelvényében 2017. április 13-án 2 óra 40 perc körül egy tehergépkocsi és a hozzá kapcsolt félpótkocsiból álló járműszerelvény egy szarvast gázolt el. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Fotó: smrfk
Fotó: smrfk

 Kaposvár belterületén 2017. április 13-án 8 óra 20 perc körül egy bevásárlóközpont parkolójában két személygépkocsi hátramenet közben összeütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

 Kaposvár belterületén 2017. április 13-án 9 óra 40 perc körül egy bevásárlóközpont parkolójában egy személygépkocsiból és a hozzácsatolt pótkocsiból álló járműszerelvény hátramenet közben nekiütközött a szintén parkolóhelyről kiálló személygépkocsinak. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

 Kaposvár belterületén 2017. április 13-án 15 óra 30 perc körül egy töltőállomáson közlekedő személygépkocsi vezetője elővigyázatlanul és hirtelenül nyitotta ki a járműve bal oldali első ajtaját, aminek egy hátramenetet végző személygépkocsi nekiütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

 Nagyberki belterületén 2017. április 13-án 18 óra 50 perc körül egy személygépkocsi vezetője balra kanyarodása során nem győződött meg arról, hogy előzését már megkezdte egy gépjármű és összeütköztek. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

 Kiskorpád belterületén 2017. április 13-án 23 óra 17 perc körül egy személygépkocsi vezetője egy úttesten átfutó apróvad miatt az árokba hajtott.  A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Címkék: somogy, rendőrség, baleset, kék hírek