Balatonfenyves belterületén 2017. április 12-én 7 óra 50 perc körül egy kerékpáros kanyarodása során nekiütközött az úttest szélén közlekedő gyalogosnak. A biciklis az ütközés következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Juta külterületén, a 6701-es számú út 8+800-as kilométerszelvényében 2017. április 12-én 10 óra 15 perc körül egy gépjármű az előtte forgalmi okból lassító autó kikerülésébe kezdett, de nem győződött meg arról, hogy a járműve előzését már egy személygépkocsi megkezdte, így összeütköztek. A baleset során a személygépkocsi vezetője nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Az M7-es autópálya jobb pályatest 163+950-es kilométerszelvényében 2017. április 12-én 6 óra 50 perc körül egy nyerges vontatóból és a hozzá kapcsolt félpótkocsiból álló járműszerelvény vezetője figyelmetlensége miatt neki ütközött a belső szalagkorlátnak. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

null

Kaposvár belterületén 2017. április 12-én 7 óra 20 perc körül egy mezőgazdasági munkagép haladása során az önsodrója felemelt állapotban maradt, amely egy légvezetéket leszakított. Az esemény következtében személyi sérülés nem történt.

Kaposvár belterületén 2017. április 12-én 16 óra 10 perc körül egy személygépkocsi vezetője tolatása során a mögötte forgalmi okból várakozó járműnek ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Kaposvár belterületén, egy parkolóban 2017. április 12-én 17 óra körül egy személygépkocsi vezetője a parkolóhelyre történő beállása során nekiütközött egy ott leállított személygépkocsinak. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Címkék: somogy megye, baleseti, összesítő, kék hírek