2017. április 9-én 5 óra 50 perc: Siófokon, a Szent László utcában egy segédmotoros elvesztette az uralmát a jármű irányítása felett és egy vízelvezető árokba borult. A jármű vezetője a balesetben könnyű sérülést szenvedett. A vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív eredményt jelzett, ezért őt mintavételre előállították az egyenruhások.

2017. április 9-én 12 óra 15 perc: Nagyszakácsi külterületén egy személygépkocsi vezetője járművével szándékosan az előtte, vele azonos irányba közlekedő gépkocsi hátuljának hajtott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett. A cselekmény miatt a járművezető ellen közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

2017. április 9-én 20 óra 5 perc: Balatonfenyvesen, a Vörösmarty Mihály utcában egy kerékpárral közlekedő személy balra kanyarodás közben kanyarodási szándékát nem jelezte és összeütközött az őt kikerülni szándékozó személygépkocsival.

A baleset következtében a kerékpár vezetője - az elsődleges orvosi vélemény szerint - 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

2017. április 9-én 20 óra 30 perc: Szenyér külterületén, a 68-as számú főút 66+500-as kilométerszelvényben egy személygépkocsi vezetője őzet ütött el. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Címkék: sérül, karambol, baleset, kék hírek