Kaposvár belterületén, a 48-as Ifjúság úton közlekedett hétfő délelőtt egy tehergépkocsi, amelynek vezetője az előtte forgalmi okból lassító autónak ütközött. A baleset során a személygépkocsi vezetője és utasa megsérült, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek.

Néhány órával később Inke belterületén, a kijelölt kerékpárúton közlekedett egy biciklis, aki az utat szegélyező vaskorlátnak ütközött. A baleset következtében a személy megsérült, akit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek.

Szintén hétfő reggel, Böhönye belterületén közlekedett egy járművezető, amikor az előtte lassító személygépkocsinak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

null

Taszár külterületén, a 610-es számú útvonal 0+529. kilométerszelvényében közlekedett tegnap délben egy sofőr, aki az előtte közlekedő autónak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Kaposvár belterületén, az Árpád utca és a Szalay Fruzsina utca kereszteződésében egy tehergépkocsi és egy személyautó összeütközött hétfőn, a délutáni órákban. Az ütközés következtében az autó nekicsapódott egy a kereszteződésben forgalmi okból várakozó gépkocsinak. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Címkék: összesítő, taszár, böhönye, baleset, kaposvár, kék hírek