Kaposfüred külterületén, a 65146-os úton 2017. március 30-án 7 óra 10 perc körül egy személygépkocsi a körforgalomba történő behajtáskor egy ott közlekedő autónak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Kaposvár belterületén, egy áruház parkolójában 2017. március 30-án 8 óra 5 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget a védett útvonalon közlekedő járműnek és összeütköztek. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Mike és Lábod között 2017. március 30-án 9 órakor egy mezőgazdasági vontató a terelővonalat átlépve a vele szemben haladó tehergépkocsinak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Ságvár belterületén, 2017. március 30-án 9 óra 25 perc körül egy autó az előtte forgalmi okból megálló személygépjárműnek ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Fotó: SMRFK
Fotó: SMRFK

Kaposvár belterületén, egy üzemanyagtöltő állomáson 2017. március 30-án 9 óra 52 perc körül egy elinduló tehergépkocsi a mellette álló autónak ütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Kaposvár külterületén, a 6701-es úton 2017. március 30-án 17 óra 45 perc körül egy tehergépkocsi vezetője nem gondoskodott a rakomány megfelelő rögzítéséről és a rakfelületről egy üvegtábla leesett, amely megrongálta a vele szemben közlekedő személygépkocsit. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Címkék: baleset, rendőrség, somogy, kék hírek