A rendőrség tájékoztatása szerint ismeretlen tettesek 2017. március 25-én 9 óra 30 perc és március 27-én 12 óra közötti időben egy niklai lakóház ajtaját befeszítették és onnan élelmiszereket, ruhákat, botmixert és egy fűnyírót loptak el.

Ezt követően, 2017. március 27-én 18 óra és március 28-án 6 óra közötti időben szintén Niklán, egy ingatlan udvarán álló garázs tetőszerkezetét megbontották és az épületből 9 darab szarvasagancsot tulajdonítottak el. Sándor Tamás r. törzszászlós Shakira nevű nyomkövető szolgálati kutyája a helyszíntől egy niklai ház bejáratáig vezette a rendőröket, ahol az ott lakó férfi elismerte az egyenruhásoknak, hogy a bűncselekményt ő követte el egy társával együtt.


Fotók: police.huFotók: police.huFotók: police.huFotók: police.huFotók: police.huFotók: police.huFotók: police.hu
Fotók: police.hu
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A körzeti megbízottak a 28 éves T. I.-t, majd a 27 éves T. Z.-t elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. T. I. az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet, T. Z.-t azonban őrizetbe vették és 2017. március 29-én előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására.

Címkék: shakira, nikla, betörés, kutya, kék hírek