Kaposvár belterületén, a Hársfa utca és a Fő utca kereszteződésében közlekedettegy sofőr tegnap reggel, amikor a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen elsodort egy gyalogost, majd a helyszínt megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta. A gyalogos a baleset során könnyű sérülést szenvedett. Az eset körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

Kaposvár belterületén, a Tallián utca és a Damjanich utca kereszteződésében közlekedett 19 óra körül egy járművezető, amikor elütött egy kerékpárost, aki az elsődleges orvosi vélemény alapján 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Kaposvár belterületén, a Fő utcában közlekedett az a sofőr, aki a kijelölt várakozóhelyen álló személygépkocsinak ütközött, majd a helyszínről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül távozott. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Somogyszob belterületén közlekedett egy kerékpáros, amikor egy az úttest jobb szélén parkoló személygépkocsinak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Nagybajom külterületén közlekedett egy személygépkocsi, amikor a 61-es főútvonal 146+600. kilométerszelvényéhez érve szarvast ütött el. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Bőszénfa külterületén közlekedett a 67-es számú főútvonalon egy járművezető, amikor szarvast ütött el. A baleset során személyi sérülés nem történt, csak anyagi kár keletkezett.

Címkék: baleseti, összesítő, kék hírek, somogy megye, kaposvár