B. György március 13-án este egy téglával betörte egy inkei Nemzeti Dohánybolt bejárati ajtajának üvegét, majd bemászott az üzletbe. A boltból a tettes dohánytermékeket vitt el, valamint a pultról - a bedobott téglával - leverte a pénztárgépet, ami tönkrement. A férfi ezután távozott a helyszínről.

A nyomozók 24 órán belül azonosították a bűncselekmény 39 éves elkövetőjét, akit Nagykanizsán elfogtak, majd a Nagyatádi Rendőrkapitányságra előállítottak.


Fotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFK
Fotók: SMRFK
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A gyanúsított a kihallgatáson elmondta, hogy Nagykanizsára tartott, lekéste a buszjáratot, elfogyott cigije, ezért úgy gondolta, hogy a fentiekben említett formában szerez magának. Tettét követően pulóvere és nadrágja zsebébe, valamint a két rajta lévő zokniba rejtette a dohánytermékeket, majd hazagyalogolt Nagykanizsára, ezután fogták el a nagyatádi rendőrök.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki B. Györgyöt, akit őrizetbe vettek, majd a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldték az illetékes járásbíróságnak. A Nagyatádi Járásbíróság 2017. március 16-án gyorsított eljárásban ítéletet hozott az ügyben.

Címkék: trafik, györgy, feltör, kék hírek