Az elmúlt 24 órában a rendőrök 1 személyi sérüléssel, valamint 8 anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek - tájékoztatta szerkesztőségünket a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata.

2017. március 10-én 23 óra körül: az M7-es balatonboglári felhajtójánál egy személygépkocsi és egy kamion ütközött össze. A személyautó vezetője a baleset során megsérült, akit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek.

2017. március 10-én 7 óra 37 perckor: Kaposváron, az Árpád úton egy személygépkocsi vezetője nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte haladó és forgalmi okból fékező gépkocsi mögött, így nekiütközött. Személyi sérülés nem történt.

2017. március 10-én 7 óra 43 perc: ismét az Árpád út. Egy autó szabálytalan sávváltás következtében összeütközött a jobb külső sávban haladó járművel. Nem sérült meg senki.

2017. március 10-én 12 óra 30 perckor: Siófokon, a Vámház utcában egy tehergkocsi nem tartott megfelelő oldaltávolságot egy parkoló autó mellett elhaladva és nekiment annak. "Klasszikus" anyagi káros történet.

2017. március 10-én 13 óra 40 perckor: Siófokon, egy Vak Bottyán utcai bevásárlóközpont parkolójában tolatás közben egy autó nekiment a mögötte közlekedő gépkocsinak. Személyi sérülés nincs, anyagi kár van.

2017. március 10-én 14 óra 38 perckor: Kaposváron, a Virág utcában egy személyautó vezetője nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte haladó és forgalmi okból fékező gépkocsi mögött, amelynek következtében nekiütközött. Anyagi kár keletkezett.

2017. március 10-én 15 óra 20 perckor: Kaposváron, a Sávház utcában egy tolatásból lett koccanás.

2017. március 10-én 17 órakor: Kaposváron, a Füredi úton a belső forgalmi sávban közlekedett egy személygépkocsi vezetője, aki nekiütközött az előtte forgalmi okból álló járműnek. Az ütközés után az okozó sofőr kiszállt az autóból és megnézte, hogy mi történt, majd adatai hátrahagyása nélkül a helyszínről eltávozott. A helyszínt elhagyó férfit a kaposvári rendőrök rövid időn belül elfogták, akinél felmerült az ittas járművezetés gyanúja, ezért további mintavételre előállították, ellene eljárás indult. Személyi sérülés nem történt.

2017. március 10-én: a 6618-as számú úton Csököly irányából Jákó felé közlekedett egy járművezető, amikor elütött egy az úttestre futó őzet. Személyi sérülés nem történt, gépjárműben anyagi kár keletkezett.

Címkék: vadgázolás, őz, karambol, ittas, baleset, kék hírek