Kaposváron, a Mátyás Király utcában, szerdán 8 óra 15 perckor egy álló gépkocsiban ülő férfi a jármű ajtaját elé nyitotta egy az úton közlekedő személygépkocsinak. A baleset során személyi sérülés nem történt, a járművekben anyagi kár keletkezett.

baleset völgyhíd

Kőröshegy térségében, az M7 autópályán 9 óra 30 perckor egy a völgyhídon közlekedő hölgy vezetés közben a jobb első ülésén lévő táskájába nyúlt, emiatt és egy hirtelen fellépő erős széllökés hatására elveszítette a gépkocsi feletti irányítást, majd a belső és a külső szalagkorlátnak is nekiütközött. A baleset során a járművezető megsérült, akit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek.

Mike és Lábod között, Tarany és Nagyatád között, illetve a Barcs és Somogytarnóca közötti útszakaszon is vadgázolás történt a tegnapi nap folyamán. A balesetek során személyi sérülés nem történt, anyagi károk keletkeztek.

vadgázolás

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is felhívja a figyelmet, hogy szeles időben figyelmesebben, óvatosabban közlekedjenek, és a kormányt a sofőrök két kézzel, erősen fogják. Továbbá tekintettel arra, hogy Somogy megye vadállományban gazdag terület, a vadelütéses balesetek elkerülése érdekében a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet a gépkocsikra felszerelhető vadriasztó síp használatának előnyeire.

Fotók: Police.hu

Címkék: vadgázolás, völgyhíd, összesítő, Somogy, kék hírek, rendőrség, baleset