Az M7-es autópálya bal pályatest 105-ös kilométerszelvényében hétfő reggel egy férfi személygépkocsijával a nedves aszfalton megcsúszott és szalagkorlátnak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Zamárdiban, az Eötvös József utcában egy tehergépkocsi vezetője hátramenetet végzett, amelynek során nekiütközött egy parkoló személygépkocsinak. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Szintén hétfőn Kaposvár belterületén, a Győr és a Komárom utca kereszteződésében egy személygépkocsival közlekedő férfi figyelmen kívül hagyta az oda kihelyezett "Elsőbbségadás kötelező" jelzőtáblát és nekiütközött egy másik személygépkocsinak. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Az M7 autópálya bal pályatest 169+300 kilométerszelvényben  egy férfi az általa vezetett személygépkocsival és a hozzá kapcsolt pótkocsival a nedves úttesten megcsúszott tegnap délután, majd megperdült, útpadkára sodródott, ahol nekiütközött egy oszlopnak, ezt követően a vízelvezető árokba csúszott. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

A 6-os számú főút 253+950 kilométerszelvényben egy személygépkocsi vezetője járművével nekiütközött az előtte forgalmi okból megálló járműszerelvénynek. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Címkék: összesítő, rendőrség, baleset, kék hírek