Egy segéd-motorkerékpárral közlekedő férfi a lejtős úton nem az út vonalvezetésének megfelelő sebességgel közlekedett pénteken délután Nágocsnál. Egy kanyarhoz érve áttért a menetiránya szerinti bal oldali sávba, ahol összeütközött a vele szemben haladó gépkocsival.

null

A baleset során a segéd-motorkerékpár vezetője az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, akit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek. 

null

Szintén személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt tegnap Marcali-Horvátkút belterületén. Egy - forgalmi rendszám nélküli - motorkerékpárral közlekedő férfi feltehetően a helytelenül megválasztott haladási sebessége következtében elvesztette uralmát a járműve irányítása felett és a motorral együtt az oldalára borult.

null

A baleset során a járművezető, aki nem viselt bukósisakot, az elsődleges orvosi vélemény alapján 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett, a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek.

A rendőrök a helyszíni szemle adatai alapján megállapították, hogy a motorkerékpárt korábban már kivonták a forgalomból, műszaki érvényessége 1995. április hónapban lejárt, kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással nem rendelkezett.

Nem sokkal később Gyékényes belterületén, a Petőfi utcában egy tehergépkocsival közlekedő férfi egy az úttestre szaladó kutyát ütött el. A baleset során személyi sérülés nem történt, a gépkocsiban anyagi kár keletkezett.

Mernyeszentmiklós külterületén, a 67-es számú főútvonal 64. kilométerszelvényében anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt az esti órákban.  Egy Mitsubishi tehergépkocsival közlekedő férfi letért az útról, a menetiránya szerinti jobb oldali szalagkorlátnak csapódott, majd járművét balra kormányozva egy szemből érkező Mercedes személygépkocsinak ütközött.  

A baleset során személyi sérülés nem történt, a járművekben anyagi kár keletkezett.

Címkék: összesítő, motoros, somogy megye, rendőrség, baleset, kék hírek